Forventninger til forældre

Lige så vel som I har forventninger til os som pædagoger og til SFO'en, så har vi også nogle forventninger til jer som forældre.

• Vi forventer imødekommenhed når I kommer ind i huset, sige goddag og farvel.
  • Er der problemer, så kom til os med det samme og ikke først når de er blevet uoverskuelige.
  • Vi ved børnene er her når de er krydset ind, men ikke altid hvor de er. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe med at finde dem, men led venligst først selv.
  • Faste aftaler er OK omkring jeres børn, vi vil gerne sende dem/sørge for de er klar på et bestemt tidspunkt. Men vi vil ikke hver dag ringes op og sende dem ud til jer i bilen.
  • Vi krydser børnene fra 0.-2. klasse ind når de får fri fra skole. Fra 3.-5. klasse skal selv krydse sig ind i Pusterummet.
  • Førskolebørnene skal krydse sig ind når de kommer.
  • Husk at krydse ud når de/I går hjem og husk at sige farvel til en voksen i Frugtboden eller i Pusterummet.