Om Esbjerg Realskole

 
 
 

Esbjerg Realskole er byens ældste privatskole med stolte traditioner, der går mere end 125 år tilbage. Vi har fokus på dannelse og fællesskab, når vi ved hjælp af vores værdier tryghed, faglighed og dialog sender uddannelsesparate elever ud fra skolen. Vi har et nysgerrigt udsyn og stræber efter at gå forrest, samtidig med at vi værdsætter vores traditioner. 

Vi er en alsidig og målrettet skole med optimistisk kultur og åbent miljø, der favner alle fagligheder, forskellige holdninger og konstruktive input. Vi tager os af hinanden og lykkes i fællesskab. 

Vores mission er at udvikle hvert enkelt barns potentiale og uddanne fagligt stærke, omsorgsfulde og kreative børn. Vi sætter børnene i centrum og skaber et trygt miljø, hvor dannelse sker gennem samarbejde og udviklende dialog. Børnene møder engagerede lærere og pædagoger – der tager sig tid til den enkelte.  

Alt, hvad vi gør, har til formål at skabe de bedste rammer for børnene. Vi tager hjertet med på job hver dag, og sørger for at vores elever trives. Samtidig klæder vi dem på med den høje faglighed, der kendetegner Esbjerg Realskole.

Carsten Thyrsting
Skoleleder